فیس بوک آیکون

مقالات و دانستنیها - فرآوری کنجد

فرآوری کنجد

برای تولید حلواشکری ابتدا باید کنجد فرآوری شود، برای این منظور ابتدا کنجد در کارخانه بوجاری می شود، یعنی دانه کنجد از ناخالصی ها جدا می شود پس از آن عملیات پوست گیری کنجد آغاز می شود برای این منظور کنجد بین 6 تا 8 ساعت داخل آب خیسانده می شود تا پوست آن نرم شود، بعد آب اضافی آن خارج می شود و وارد دستگاه پوست گیری می شود؛ بعد از پوست گیری کنجد در آب نمک خیسانده می شود تا پوست آن ته نشین شود ودانه های کنجد درسطح آب نمک بماند. سپس دانه های کنجد از سطح آب نمک جمع آوری و مجدد شسته می شود تا وارد فر شود تا خشک و بو داده شود، بعد از خنک شدن؛ فرآوری کنجد به پایان رسیده و آماده برای تهیه ارده ودر نهایت تهیه حلواشکری می باشد.


کنجد
نقشه سایت | گالری | تماس با ما