ماده اصلی حلواشکری، کنجد است که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. این فرآورده کنجدی خوراکی مقوی، پرکالری و کمحجم است از این رو حلواشکری، صبحانه ای کامل و مقوی بشمار می رود. چون حلوا شکری از روغن کنجد تهیه می شود سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که می تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین کند. این چربی ها علاوه بر تامین کالری برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است. از ویژگی های مهم حلوارده فقدان چربی های زیان باری در مقایسه با کره است. حلواارده حاوی پروتئین، ویتامین های B، D، E و لیستين می باشد که ترکیب لیسیتین آن برای اعصاب و نسوج مغز ضروری و تقویتکننده حافظه است. و هر گرم آن 5 کالری دارد. حلواشکری برای تقویت بدن و كاهش اشتها مناسب است. ساندویچ حلواشکری میان وعده و يا عصرانه مقوی و مناسب براي دانشآموزان و ورزشکاران است.