در کارخانجات تولید حلواشکری، ابتدا کنجد پوست گیری می شود سپس در داخل فرهای مخصوص بو داده می شود، کنجد بو داده شده وارد آسیاب می گردد و در آنجا تبدیل به ارده می شود.
شکر به طور جداگانه در دیگ های بزرگ با افزودنی های دیگر مخلوط وتبدیل به شربت می شود .
و در نهایت ارده وشربت در ظروف بزرگ استیل با هم مخلوط می شود و افزودنیهای دیگر نظیر مغز های خوراکی به آن اضافه می شود و حلواشکری آماده می شود.
حلوارده در آخر توسط دستگاه برش می خورد و یا داخل ظروف ریخته میشود وپس از خنک شدن بسته بندی و وارد بازار می شود.